Карнавални костюми за малки и големи

Общи условия


Условия за ползване

  Всеки потребител, който използва уеб сайта http://www.vremezakupon.com/, се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

  www.vremezakupon.com е онлайн магазин за продажба на карнавални костюми, обувки, аксесоари, оригинални Дисни кукли, раници и други

  Настоящите общи условия важат единствено за поръчки направени през българската версия на онлайн магазина.

  Публикуваната информация в www.vremezakupon.com е общодостъпна безплатно в интернет.

 Артикулите в онлайн магазин  www.vremezakupon.com  следва да бъдат закупени от потребители на обявените в български лева цени 

 

Регистрация на потребител и защита на личните данни

  В онлайн магазин  www.vremezakupon.com потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.

 Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.

  Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от  www.vremezakupon.com да бъде закрит техния потребителски профил.

  www.vremezakupon.com няма право да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.

  В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазин www.vremezakupon.com и нарушаване на етиката, администраторите на  онлайн магазина  имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

  www.vremezakupon.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

 Настоящите „Общи условия на онлайн магазин www.vremezakupon.com „ имат задължителна сила, както за www.vremezakupon.com, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени  от датата на публикуването им в www.vremezakupon.com

 • www.vremezakupon.com  използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията и поведението на своите потребители

 

Доставка

• Продукти  закупени от нас се доставят до всяка точка на страната. Доставката се извършва от куриерска фирма Speedy, директно до посоченият от вас личен или служебен адрес, както и до офис на Speedy. Срокът за доставка на поръчката е до 3 работни дни, считано от датата на потвърждението й. Цените на доставката са както следва:

• до офис на куриерска фирма Speedy- 4 лв

• до личен или служебен адрес- 6 лв

• при поръчка над 100 лв-БЕЗПЛАТНА  ДОСТАВКА  до личен адрес или офис на Speedy по ваше желание

 

Рекламация

• Всички наши продукти се изпращат с опция "ПРЕГЛЕД И ТЕСТ" , което дава право на купувача да отвори пред куриера своята пратка , да види съдържанието и и да тества пред него светлинни и музикални елементи , които имат някои костюми и аксесоари

• В случай на несъотвествие на поръчката на клиента с това , което получава , липсваща част или неработещ елемент клиентът има право да откаже да приеме и плати поръчката

 

Размяна на стоки 

• Ако размерът на избрания от Вас артикул не Ви е по мярка, имате право да го замените до 3 работни дни за същия артикул с друг размер /ако не е наличен в момента то може да се замени за сходен продукт на същият герой/, като са спазени следните условия:

• Не е нарушена опаковката на костюма и етикетите и стикерите не са махнати

• Направете нова поръчка в онлайн магазин http://www.vremezakupon.com/ с новия размер дреха/обувки

• При финализиране на поръчката напишете в  " Коментар" , че правите поръчката с цел " замяна".

• Завършете поръчка и изчакайте обаждане от нас

• НЕ връщайте сами до Спиди  артикулите, които искате да замените, а изчакайте обаждане от нас, след като сте направили новата поръчка!

• Замяна на артикул е препоръчителна за продукт на същата или по-висока стойност от първоначално закупения

• Eкипът на http://www.vremezakupon.com/ ще подготви товарителница, с която Вие да върнете продуктите, които искате да замените. Ще получите номера на товарителницата по е-мейл, след което можете да посетите, който и да е офис на Спиди в цяла България и да върнете продуктите ползвайки тази товарителница.

• След като получим пратката и се уверим, че е запазен търговския вид на стоката ние ще изпратим към Вас новата пратка с желаните от Вас размери/продукти.Ако костюмът има следи от носене и ползване ще ви бъде върнат без да се извърши замяна.

• Стойността на куриерските услуги в двете посоки при размяна е за сметка на Клиента.

•Ако не сте разбали начинът на замяна на стоки или не сте сигуурни точно как да го направите моля позвънете на тел.0897 853 587 и наш служител ще ви помогне.


Работно време

• Поръчки в онлайн магазин http://www.vremezakupon.com/ се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

• Работното време на онлайн магазин http://www.vremezakupon.com/ е Понеделник-Петък, 9:00 – 18:00 ч. и Събота 9:00– 12:00 ч

• Събота поръчки се изпращат само до 12 часа

• Неделя е почивен ден и не се обработват и изпращат поръчки

• Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време

 

Грижа за дрехите 

• Костюмите  и аксесоари в онлайн магазин http://www.vremezakupon.com/ се нуждаят от внимателни грижи при почистване и поддръжка, които са упоменати на етикети на артикулите. За да ги запазите по-дълго време в отлично състояние перете на ръка или използвайте ръчния режим на Вашата пералня машина и перете винаги на 30 градуса!

 

Доволен клиент!

Знаем колко е трудно да се изпълнят хилядите разнородни желаения на всички клиенти. Ние обръщаме лично внимание на всеки наш клиент, за да направим онлайн пазаруването истинско положително изживяване за него. Ако срещнете трудност при пазаруването, можете винаги да се свържете с екипа на http://www.vremezakupon.com/ като позвъните на тел.0897 853 587. Наш служител ще се опита да бъде максимално полезен и ще отговори на всички ваши въпроси свързани с желаните от вас продукти ,ще помогне при избора на размер или подбора на най-подходящият за вас артикул.Ако телефонната линия е заета или никой не отговаря в момента на позвъняването,то ние ще се свържем с вас максимално бързо.

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!!!